Steun de Stichting Oude Kerk Zoetermeer

De Oude Kerk is een van de weinige rijksmonumenten in Zoetermeer. Daar moeten we zuinig op zijn. De onderhoudslasten van zo’n Rijksmonument zijn hoog. Daarom is het belangrijkste doel van de Stichting Oude Kerk Zoetermeer het in stand houden van de Oude Kerk als kerkgebouw en als cultuurhistorisch monument, door middel van het organiseren en faciliteren van concerten en activiteiten. Als u dit ook belangrijk vindt, kunt u ons op de volgende manieren steunen:

Eenmalige gift
U kunt de stichting financieel steunen door een bijdrage over te maken op rekening NL22INGB0009402998 t.n.v. Stichting Oude Kerk Zoetermeer te Zoetermeer.
Als u prijs stelt op toezending van onze Nieuwsbrief kunt u dit hieronder op deze bladzijde aangeven.

Donateur/sponsor

Om u aan te melden als donateur van de stichting (minimaal € 50 per jaar) kunt u gebruik maken van dit formulier.

Elke nieuwe donateur ontvangt een CD naar keuze, waarbij u kunt kiezen uit deze titels, zolang de voorraad strekt:

combi3.jpg

1. NAIADES van Panarpa - Désirée Vergers (fluit) & Carla Bos (harp)
  2. Ronald de Jong speelt en improviseert op monumentale orgels (Evangelisch Lutherse Kerk Den Haag en Grote Kerk Breda)
  3. SPRONG van Ensemble Rossignol - Alice Gort-Switynk (flauto dolce) & Elly van Munster (theorbe)
  4. Aarnoud de Groen:
            a. 18e en 19e eeuwse koraalbewerkingen
            b. Masterpieces
  5. VOICE AND VERSE van The Choir of Wakefield Cathedral
Voor meer details, zie de CD inhoudslijst

U kunt uw CD-keuze aangeven op het donatieformulier

Periodieke gift
Met ingang van 1 januari 2014 kunt u kosteloos de extra belastingvoordelen genieten van een "periodieke gift". Deze vorm van schenken beslaat een periode van minimaal vijf jaar en kan geregeld worden met een formulier voor Periodieke gift in geld voor particuliere gift van de Belastingdienst.
Dit formulier kunt u invullen, uitprinten, ondertekenen en per post opsturen naar ons secretariaat.

De bedrijven en instanties die Stichting Oude Kerk Zoetermeer een warm hart toedragen en financieel steunen, zijn: