Algemene Informatie

U kunt vanaf 2 september 2020 weer elke woensdag om 12:45 uur genieten van een nieuwe serie Lunchpauzeconcerten door professionele musici in de fraaie akoestiek van de Oude Kerk in Zoetermeer. De succesvolle Lunchpauzeconcerten zijn zowel bij de musici als bij het enthousiaste publiek zeer geliefd!
Deze concerten zijn (na reservering) gratis toegankelijk, bij de uitgang staat een collectebus voor uw vrijwillige bijdrage.

Regelmatig zullen op zaterdagmiddag ook Orgelconcerten plaatsvinden op het monumentale Lohman orgel uit 1838.

Daarnaast worden Speciale concerten georganiseerd, die apart zullen worden aangekondigd.

Voor de Orgelconcerten en Speciale concerten gelden toegangsprijzen, met korting voor donateurs van onze stichting en 65-plussers.

Vooraf reserveren voor uw concertbezoek via onze website is verplicht bij al onze concerten in de kerkzaal, vanwege de voorschriften van de Rijksoverheid.

De deur van de kerkzaal opent een halfuur voor aanvang van het concert.

Maandelijks op zaterdagmiddag organiseren wij ook Carillonconcerten, die in de buitenlucht beluisterd kunnen worden, bijvoorbeeld in het Wilhelminapark, in de buurt van de kerk.

Naast optredens van professionele musici wordt ook ruimte geboden aan jong talent dat aan conservatoria studeert.

Zie onze Concertagenda voor de komende concerten.

Een impressie van onze concerten is te zien bij de Concertfoto's

Hartelijk welkom!

Programmagegevens onder voorbehoud van wijzigingen.
De wekelijkse Lunchpauzeconcerten vinden niet plaats op feestdagen en tijdens de zomervakantieperiode.