Algemene Informatie

Op zaterdagmiddag 13 juni en 27 juni 2020 zullen er weer Orgelconcerten plaatsvinden op het  monumentale Lohmanorgel uit 1838, dat sinds de bouw integraal bewaard is gebleven en een prachtige klank heeft.

U kunt vanaf 1 juli 2020 weer elke woensdag om 12:45 uur (met uitzondering van de zomervakantieperiode en op feestdagen) genieten van een Lunchpauzeconcert door professionele musici in de fraaie akoestiek van de Oude Kerk in Zoetermeer. Deze concerten zijn gratis toegankelijk, bij de uitgang staat een collectebus ter bestrijding van de onkosten. Reserveren via onze website is gewenst, om teleurstellingen te voorkomen.
De succesvolle Lunchpauzeconcerten zijn zowel bij de musici als bij het enthousiaste publiek zeer geliefd!

Daarnaast worden op een later moment weer Speciale concerten georganiseerd, die apart zullen worden aangekondigd.

Voor de Orgelconcerten en Speciale concerten gelden toegangsprijzen, met korting voor donateurs en 65-plussers.

Ook zijn er regelmatig Carillonconcerten die in de buitenlucht beluisterd kunnen worden, bijvoorbeeld in het Wilhelminapark, in de buurt van de kerk.

Naast optredens van professionele musici wordt ook ruimte geboden aan jong talent dat aan conservatoria studeert.

Zie onze Concertagenda voor de komende concerten.

Een impressie van onze concerten is te zien bij de Concertfoto's

Programmagegevens onder voorbehoud van wijzigingen.