Algemene Informatie

De wekelijkse Lunchpauzeconcerten kunnen helaas na 7 oktober 2020 voorlopig geen doorgang meer vinden, zie onze nieuwsberichten.

Regelmatig zullen op zaterdagmiddag Orgelconcerten plaatsvinden op het monumentale Lohman orgel uit 1838.

Voor de Orgelconcerten gelden toegangsprijzen, met korting voor donateurs van onze stichting en 65-plussers.

Vooraf reserveren voor uw concertbezoek via onze website is verplicht bij al onze concerten in de kerkzaal, vanwege de voorschriften van de Rijksoverheid.

De deur van de kerkzaal opent een halfuur voor aanvang van het concert.

Maandelijks op zaterdagmiddag organiseren wij ook Carillonconcerten, die in de buitenlucht beluisterd kunnen worden, bijvoorbeeld in het Wilhelminapark, in de buurt van de kerk.

Zie onze Concertagenda voor de komende concerten.

Een impressie van onze concerten is te zien bij de Concertfoto's

Hartelijk welkom!

Programmagegevens onder voorbehoud van wijzigingen.
De wekelijkse Lunchpauzeconcerten vinden niet plaats op feestdagen en tijdens de zomervakantieperiode.