Algemene Informatie

U kunt elke woensdag om 12:45 uur (met uitzondering van de zomervakantieperiode en op feestdagen) genieten van een Lunchpauzeconcert door professionele musici in de fraaie akoestiek van de Oude Kerk in Zoetermeer. Deze concerten zijn gratis toegankelijk, bij de uitgang staat een collectebus ter bestrijding van de onkosten.
De succesvolle Lunchpauzeconcerten zijn zowel bij de musici als bij het enthousiaste publiek zeer geliefd!

Op enkele zaterdagen per jaar vinden Orgelconcerten plaats op het monumentale Lohmanorgel uit 1838, dat sinds de bouw integraal bewaard is gebleven en een prachtige klank heeft.
Daarnaast worden Speciale concerten georganiseerd, die apart worden aangekondigd.
Aanvang 20:00 uur, met gratis koffie en thee.

Voor de Orgelconcerten en Speciale concerten gelden toegangsprijzen, met korting voor donateurs en 65-plussers.

Ook zijn er regelmatig Carillonconcerten die in de buitenlucht beluisterd kunnen worden.

Naast optredens van professionele musici wordt ook ruimte geboden aan jong talent dat aan conservatoria studeert.

Zie onze Concertagenda voor de komende concerten.

Een impressie van onze concerten is te zien bij de Concertfoto's

Programmagegevens onder voorbehoud van wijzigingen.

Door de maatregelen ter bestrijding van het corona-virus zijn tot 1 juni 2020 helaas nog geen concerten in de Oude Kerk mogelijk.