Het huren van de Oude Kerk

De Oude Kerk is een historisch monument met een schitterend interieur en een uitstekende akoestiek. Dat is de reden dat ons kerkgebouw zich uitstekend leent voor concerten en bijeenkomsten, exposities, huwelijks- en uitvaartdiensten.

Naast het monumentale Lohman-orgel beschikt de Oude Kerk over een koororgel en een concertvleugel. Het koororgel en de concertvleugel zijn eigendom van de Stichting Oude Kerk Zoetermeer en beschikbaar voor verhuur.

De kerkzaal kan heel goed in combinatie met de foyer van De Herberg worden gehuurd. Wij overleggen graag of en hoe wij aan uw wensen kunnen voldoen.

Kerkzaal
  • De kerk beschikt over 298 zitplaatsen (230 stoelen + 68 bankplaatsen).
    Zie de Kerkplattegrond
  • 55 extra stoelen kunnen worden bijgezet, eventueel zijn er ook nog extra klapstoelen aanwezig.
  • In concertopstelling gaan we uit van maximaal 250 bezoekersplaatsen.
    Zie de Concertopstelling
  • Eventueel (inclusief luisterplaatsen) zijn in concertopstelling maximaal circa 200 publieksplekken met zicht op het koor/orkest en circa 100 luisterplekken mogelijk.

• Monumentaal Lohman orgel uit 1838
  • Verrijdbaar Breetvelt koororgel
  • Yamaha C7 vleugel
  • Piano
  • Audio- en projectiemogelijkheden
  • Loopmicrofoon, clipmicrofoon
  • Voor catering kan worden gezorgd
  • Via De Herberg is het gebouw volledig toegankelijk voor mindervaliden
    (inclusief MIVA toilet)

Consistorieruimte boven
Unieke historische vergaderruimte in het Rijksmonument, geschikt voor kleine vergaderingen met maximaal 10 personen.

• Bereikbaar via een wenteltrap
  • De kerk beschikt over faciliteiten voor het schenken van koffie, thee en andere dranken.

Wilt u verdere informatie aanvragen over de mogelijkheden en voorwaarden van huur van de Oude Kerk?
Vul  hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Aanvraagformulier

Ochtend
Middag
Avond
Anders (onderstaand toelichten a.u.b.)