Herberg Oude Kerk Zoetermeer organiseert concerten in de monumentale kerkzaal van de Oude Kerk te Zoetermeer. Hier brengen professionele musici klassieke muziek van hoog niveau ten gehore, in een prachtige akoestiek. Ook worden regelmatig concerten gegeven op het klankrijke Lohman orgel uit 1838 en op het fraaie carillon in de kerktoren.

Zowel de grote kerkzaal van het 18e eeuwse kerkgebouw als de drie ruimten in nieuwe aanbouw De Herberg kunnen bovendien gehuurd worden voor verschillende activiteiten.

Vanaf 1 mei 2020 wordt voor onze activiteiten de nieuwe naam Herberg Oude Kerk Zoetermeer gebruikt, met een nieuwe huisstijl. Deze naam is het label van Stichting Oude Kerk Zoetermeer, de voortzetting van de activiteiten van de Stichtingen Concerten Oude Kerk Zoetermeer, Wijkplaats Dorp en Carillon Zoetermeer.

Voor uw concertbezoek is reservering verplicht, vanwege het maximum aantal van 30 bezoekers.
U kunt reserveren bij het gewenste concert in de concertagenda op deze website.

Het dragen van mondkapjes bij het bezoek van een concertzaal wordt sinds kort dringend geadviseerd door de overheid. Wij adviseren u daarom zelf een mondkapje mee te nemen naar onze concerten. Wij kunnen geen mondkapjes meer verstrekken.

De Lunchpauzeconcerten kunnen na 7 oktober 2020 voorlopig helaas geen doorgang meer vinden, zie het nieuwsbericht hieronder.

Wij hopen op uw begrip.