Vanaf 1 mei 2020 wordt voor onze activiteiten de nieuwe naam Herberg Oude Kerk Zoetermeer gebruikt.

Deze naam is het label van Stichting Oude Kerk Zoetermeer, de voortzetting van de activiteiten van de Stichtingen Concerten Oude Kerk Zoetermeer, Wijkplaats Dorp en Carillon Zoetermeer.

Bij deze nieuwe naam horen ook een nieuw ontworpen huisstijl en nieuwe media, waaronder deze nieuwe website.

Hoewel de (her)start van onze concert- en verhuuractiviteiten momenteel nog niet mogelijk is, willen wij u nu wel graag de nieuwe naam, huisstijl en website presenteren. Voor een nadere toelichting, zie de nieuwsberichten hieronder.

Herberg Oude Kerk Zoetermeer zal wanneer dit mogelijk is weer wekelijks concerten gaan organiseren, waar professionele musici klassieke muziek van hoog niveau ten gehore brengen.

Zowel de grote kerkzaal van het 18e eeuwse kerkgebouw als de drie ruimten in nieuwe aanbouw De Herberg kunnen gehuurd worden voor verschillende activiteiten.