29-09-2020     10:00 - 12:00 uur

Speciaal concert

Lezing Klaviermuziek uit de Barok door Ronald de Jong

Via onderstaand formulier kunt u een concertbezoek reserveren in de Oude Kerk Zoetermeer.
Vanwege de voorschriften van de Rijksoverheid en de beschikbare ruimte in de kerkzaal kunnen wij per concert een beperkt aantal bezoekers ontvangen.
Na invullen van uw gegevens ontvangt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail op het emailadres dat u hebt ingevuld.

Op de dag van het concert mogen u of uw huisgenoten vanwege de voorschriften geen verkoudheids- of griepklachten hebben, anders mag u de zaal niet betreden. Hier wordt bij de entree naar gevraagd.
Neemt u alstublieft de maatregelen voor de 1,5 meter afstand in acht, die ook in de kerk zijn aangegeven. Houdt 3 stoelen vrij tussen bezoekers die geen huisgenoten zijn.
De entree en de kerkzaal zijn aangepast. Hier zijn vrijwilligers aanwezig voor hulp en het beantwoorden van uw vragen.

Vanwege nieuwe richtlijnen van de overheid ter bestrijding van het coronavirus kunnen wij vanaf woensdag 30 september nog maar 30 bezoekers per concert ontvangen.
Het dragen van mondkapjes bij het bezoek van een concertzaal wordt sinds kort dringend geadviseerd door de overheid. Wij adviseren u daarom zelf een mondkapje mee te nemen naar onze concerten. Wij kunnen geen mondkapjes meer verstrekken.
Wij hopen op uw begrip.

Bij de Lunchpauzeconcerten kunt u uw vrijwillige bijdrage in de collectebus bij de uitgang deponeren, waarvoor onze dank.
Bij concerten met een toegangsprijs, zoals de Orgelconcerten, vindt de betaling (contant) plaats bij de entree.

Let op dat u uw emailadres bij de reservering juist invult, zodat u de bevestigingsmail op dit emailadres ontvangt.
Mocht u niet binnen een kwartier de bevestigingsmail hebben ontvangen, probeert u het dan opnieuw, of stuur een mail naar concerten@herbergoudekerk.nl zodat wij naar de oorzaak kunnen kijken.

Wanneer u niet bij het gereserveerde concert aanwezig kunt zijn, stuurt u dan alstublieft een email ter annulering naar concerten@herbergoudekerk.nl, zodat anderen van de vrijgevallen plaats gebruik kunnen maken.

Graag tot ziens in de Oude Kerk in Zoetermeer!

Dit concert is volgeboekt, er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar.