28-10-2020     12:45 - 13:15 uur

Albert Brussee (vleugel)

Albert Brussee studeerde aan het Muzieklyceum te Amsterdam en ontving de prestigieuze Prix d'Excellence.
Hij doceerde piano en historische ontwikkeling piano aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, was jurylid bij pianoconcoursen, bracht diverse eigen composities en CD's uit en heeft naam gemaakt als Liszt-kenner, vanwege zijn reconstructies en vele publicaties over deze beroemde componist.

volgt

Dit concert is (na reservering) gratis toegankelijk, bij de uitgang staat een collectebus voor uw vrijwillige bijdrage.
De deur van de kerkzaal is open vanaf 12:15 uur.

Vooraf reserveren voor het bezoeken van een concert is verplicht.

- Houdt u alstublieft minimaal 1,5 meter afstand van anderen, binnen en buiten de kerkzaal.
   Houdt 3 stoelen vrij tussen bezoekers die geen huisgenoten zijn.
   De entree en de kerkzaal zijn aangepast en voorzien van de benodige beschermingsmaterialen.