21-10-2020     12:45 - 13:15 uur

Regina Ederveen (harp)

Regina Ederveen behaalde aan het Utrechts Conservatorium het diploma Uitvoerend Musicus Harp. Zij speelde in verschillende orkesten, onder andere het Radio Symphonie Orkest, het Noord-Nederlands Orkest, het Promenade Orkest en het theaterorkest van Hagen in Duitsland. Zij gaf in een internationaal samengesteld orkest een concert in Carnegie Hall, New York. Zij heeft verschillende CD's uitgebracht.

volgt

Dit concert is (na reservering) gratis toegankelijk, bij de uitgang staat een collectebus voor uw vrijwillige bijdrage.
De deur van de kerkzaal is open vanaf 12:15 uur.

Vooraf reserveren voor het bezoeken van een concert is verplicht.

- Houdt u alstublieft minimaal 1,5 meter afstand van anderen, binnen en buiten de kerkzaal.
   Houdt 3 stoelen vrij tussen bezoekers die geen huisgenoten zijn.
   De entree en de kerkzaal zijn aangepast en voorzien van de benodige beschermingsmaterialen.