14-10-2020     12:45 - 13:15 uur

Johan Brouwer (klavecimbel)

Johan Brouwer studeerde orgel en muziektheorie aan het Gronings Conservatorium, en vervolgens klavecimbel aan het Conservatorium in Amsterdam.
Na zijn solisten-examen volgde hij verdere studie bij Gustav Leonhardt.
Hij gaf concerten in Nederland, Frankrijk, Portugal, Engeland, Zweden en Duitsland en was verbonden als leider/klavecinist aan het Groninger barokorkest Collegium Musicum waarmee hij zich naast de grote traditionele werken uit de Barok toelegde op onbekend werk uit de 17de en 18de eeuw. Daarnaast was hij lange tijd verbonden als dirigent aan het Winschoter Kamerkoor, waarmee hij in samenwerking met het Collegium Musicum Groningen veel 17e eeuwse muziek uitvoerde.

Johan Brouwer maakte diverse CD's met opnamen van zijn spel op orgels en op zijn verzameling klavecimbels.

volgt

Dit concert is (na reservering) gratis toegankelijk, bij de uitgang staat een collectebus voor uw vrijwillige bijdrage.
De deur van de kerkzaal is open vanaf 12:15 uur.

Vooraf reserveren voor het bezoeken van een concert is verplicht.

- Houdt u alstublieft minimaal 1,5 meter afstand van anderen, binnen en buiten de kerkzaal.
   Houdt 3 stoelen vrij tussen bezoekers die geen huisgenoten zijn.
   De entree en de kerkzaal zijn aangepast en voorzien van de benodige beschermingsmaterialen.