30-09-2020     12:45 - 13:15 uur

Erwin Weerstra (vleugel)

Erwin Weerstra studeerde in 2011 cum laude af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waarna hij via masterclasses bij gerenommeerde musici in Europa zijn opmerkelijke virtuositeit verder doorontwikkelde.
Erwin is prijswinnaar van verschillende internationale concoursen, en is de enige pianist die tweemaal het Internationale Steinway Concours heeft gewonnen.

Hij is momenteel als pianist verbonden aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en aan het Nederlands Dans Theater (NDT).

Frédéric Chopin (1810-1849):

Polonaise-Fantasie Op. 61
Mazurka No. 2 in Cis mineur Op. 6 No. 2
Mazurka No. 41 in Cis mineur Op. 62 No. 3
Scherzo No. 2 in Bes mineur Op. 31

Dit concert is (na reservering) gratis toegankelijk, bij de uitgang staat een collectebus voor uw vrijwillige bijdrage.
De deur van de kerkzaal is open vanaf 12:15 uur.

Vooraf reserveren voor het bezoeken van een concert is verplicht.

- Houdt u alstublieft minimaal 1,5 meter afstand van anderen, binnen en buiten de kerkzaal.
   Houdt 3 stoelen vrij tussen bezoekers die geen huisgenoten zijn.
   De entree en de kerkzaal zijn aangepast en voorzien van de benodige beschermingsmaterialen.