16-09-2020     12:45 - 13:30 uur

Festival Klassiek Zoetermeer: Pianoduo Beth & Flo (vleugel)

Het charmante en vrolijke pianoduo Beth & Flo wordt gevormd door Elsbet Remijn en Claudette Verhulst.
Zij behaalden beiden hun Masterdiploma in 2014 aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.
Als duo speelden zij op verschillende grote festivals en in bekende theaters en concertzalen, waarbij zij ook theaterelementen in hun concerten gebruikten.
Verhalen, verrassingen en interactie met het publiek zijn belangrijke elementen in de concerten van Beth & Flo!

Dit extra lange concert maakt onderdeel uit van het Festival Klassiek Zoetermeer, georganiseerd door Floravontuur Promotie Zoetermeer en CKC & Partners. Gedurende dit festival vinden in de stad verschillende activiteiten plaats met klassieke muziek.
Zie ook de website van het festival:
www.klassiekzoetermeer.nl

volgt

Dit concert is (na reservering) gratis toegankelijk, bij de uitgang staat een collectebus voor uw vrijwillige bijdrage.
De deur van de kerkzaal is open vanaf 12:15 uur.

Vooraf reserveren voor het bezoeken van een concert is verplicht.

- Houdt u alstublieft minimaal 1,5 meter afstand van anderen, binnen en buiten de kerkzaal.
   Houdt 3 stoelen vrij tussen bezoekers die geen huisgenoten zijn.
   De entree en de kerkzaal zijn aangepast en voorzien van de benodige beschermingsmaterialen.