02-09-2020     12:45 - 13:15 uur

Carla Bos (harp)

Carla Bos is opgeleid aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij is als harpiste werkzaam in binnen- en buitenland, zowel solistisch als in kamermuziekensembles en orkesten. Zij heeft verschillende CD's uitgebracht en bezit een bijzondere collectie harpen.

Sinds 2013 is Carla ook werkzaam als verteller in combinatie met de harp, en heeft ook bij ons in Zoetermeer Vertelconcerten gegeven. Zij studeerde daarvoor aan de Vertel Academie te Utrecht.

volgt

Dit concert is (na reservering) gratis toegankelijk, bij de uitgang staat een collectebus voor uw vrijwillige bijdrage.
De deur van de kerkzaal is open vanaf 12:15 uur.

- Vooraf reserveren voor het bezoeken van een concert is verplicht.

- Houdt u alstublieft minimaal 1,5 meter afstand van anderen, binnen en buiten de kerkzaal.
   Houdt 3 stoelen vrij tussen bezoekers die geen huisgenoten zijn.
   De entree en de kerkzaal zijn aangepast en voorzien van de benodige beschermingsmaterialen.