12-09-2020     15:00 - 16:00 uur

Carillonconcert

Open Monumentendag - Bekende popsongs en klassieke meesters

Bekende popsongs en klassieke meesters

That’s what friends are for
Heal the world
Always look at the bright side of life
Senorita (Shawn Mendes)
Perfect (Ed Sheeran)
Memories (Maroon 5)
Werken van Beethoven,  Dvorak en Scott Joplin

Uitvoerende

Gijsbert Kok studeerde orgel, kerkmuziek, improvisatie en muziektheorie aan de conservatoria van Den Haag, Tilburg en Rotterdam en beiaard aan de Nederlandse Beiaardschool in Amersfoort.
Hij is stadsbeiaardier van Den Haag en Scheveningen en vaste bespeler van de carillons van Voorschoten en Zoetermeer.
Daarnaast is hij organist van de Abdijkerk in Den Haag-Loosduinen en de American Protestant Church in Den Haag.
Hij is docent muziektheoretische vakken aan het Rotterdams Conservatorium (Codarts) en heeft een concertpraktijk als beiaardier, organist en begeleider.

Omdat dit concert buiten kan worden beluisterd, bijvoorbeeld in het nabijgelegen Wilhelminapark, is reserveren vooraf niet nodig.