07-11-2020     12:00 - 13:00 uur

Carillonconcert

Italiaanse muziek

Concerto in a kl.t. BWV 593 van J.S. Bach (naar A. Vivaldi)

Medley van Italiaanse liedjes:
O sole mio
Santa Lucia
Vieni sur Mar
Tarantella
Funiculi
Funicula
Potpourri uit "Guillaume Tell" van G. Rossini
Delen uit opera’s van Giuseppe Verdi

Uitvoerende

Gijsbert Kok studeerde orgel, kerkmuziek, improvisatie en muziektheorie aan de conservatoria van Den Haag, Tilburg en Rotterdam en beiaard aan de Nederlandse Beiaardschool in Amersfoort.
Hij is stadsbeiaardier van Den Haag en Scheveningen en vaste bespeler van de carillons van Voorschoten en Zoetermeer.
Daarnaast is hij organist van de Abdijkerk in Den Haag-Loosduinen en de American Protestant Church in Den Haag.
Hij is docent muziektheoretische vakken aan het Rotterdams Conservatorium (Codarts) en heeft een concertpraktijk als beiaardier, organist en begeleider.

Omdat dit concert buiten kan worden beluisterd, bijvoorbeeld in het nabijgelegen Wilhelminapark, is reserveren vooraf niet nodig.