01-07-2020     12:45 - 13:15 uur

Erwin Weerstra (vleugel) en Matteo Costanzi (hobo)

Op woensdag 1 juli 2020 zullen de Lunchpauzeconcerten worden hervat!

De bij ons publiek bekende en gewaardeerde musici Erwin Weerstra (vleugel) en Matteo Costanzi (hobo) geven vanaf 12:45 uur een Lunchpauzeconcert in de Oude Kerk in Zoetermeer.

Erwin Weerstra studeerde in 2011 cum laude af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waarna hij via masterclasses bij gerenommeerde musici in Europa zijn opmerkelijke virtuositeit verder doorontwikkelde.
Erwin is prijswinnaar van verschillende internationale concoursen, en is de enige pianist die tweemaal het Internationale Steinway Concours heeft gewonnen.

Hij is momenteel als pianist verbonden aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en aan het Nederlands Dans Theater (NDT).

Ook Matteo Costanzi bezit een grote muzikaliteit. Hij werkt samen met verschillende grote orkesten en ensembles in binnen- en buitenland (zoals de Camerata Amsterdam en Amsterdam Symphony Orchestra, en heeft ervaring met een groot aantal muziekstijlen.

Gabriel Pierné (1863-1937):
Serenade Op.7

Gaetano Donizetti (1797-1848):
Sonata in F groot voor hobo en piano:
a. Andante
b. Allegro

Johann Sebastian Bach (1685-1750):
Sarabande uit de vijfde Franse Suite, BWV 816

Johan Wenzel Kalliwoda (1801-1866):
Morceau de Salon Op.228 voor hobo en piano (1859)

De kerkzaal is open vanaf 12:15 uur.
Collecte bij de uitgang.

- Vooraf reserveren voor het bezoeken van een concert is gewenst.

- Houdt u alstublieft minimaal 1,5 meter afstand van anderen, binnen en buiten de kerkzaal
   (dit geldt niet voor huisgenoten onderling).
    De entree en de kerkzaal zijn aangepast en voorzien van de benodige beschermingsmaatregelen.