01-05-2020

Nieuwe Website beschikbaar

OfficiŽle opening De Herberg uitgesteld

Wij hadden gehoopt om deze nieuwe website van Herberg Oude Kerk Zoetermeer op feestelijke wijze te kunnen introduceren ter gelegenheid van de geplande opening van De Herberg op 27 maart jongstleden.

Zoals u weet is dit door de coranacrisis helaas niet doorgegaan en tot nader order uitgesteld. Omdat wij bij de opening zeker meer dan 100 mensen verwachten, houden wij er rekening mee dat de officiële opening nog wel even op zich laat wachten. Wij zijn daarbij immers gebonden aan de ruimte, die het RIVM en het kabinet ons laten in het kader van de versoepeling van de lockdownmaatregelen.

Dit betekent dat de officiële opening van De Herberg ergens in het najaar zal plaatsvinden. Op het moment dat de datum bekend is, zullen wij u hier uiteraard via deze website over informeren.

Omdat onze nieuwe website operationeel is en de officiële opening van De Herberg pas komend najaar plaatsvindt, hebben wij de introductie van de nieuwe website en de officiële opening van De Herberg van elkaar losgekoppeld en ervoor gekozen om de nieuwe website vanaf 1 mei 2020 van start te laten gaan.

Dit heeft het voordeel dat wij u op de hoogte kunnen houden van de voortgang van de versoepeling van de lockdownmaatregelen en de gevolgen die dit heeft voor het functioneren van Herberg Oude Kerk Zoetermeer.

De mogelijkheden ten aanzien van het organiseren van (Lunchpauze)concerten en de zaalverhuur van de Oude Kerk en De Herberg zullen op deze website op de voet worden gevolgd.

Mocht u hier nog nadere vragen over hebben dan kunt u contact met ons opnemen via het Contactformulier.