09-09-2020     12:45 - 13:15 uur

Ronald de Jong (orgel)

De bekende en veelzijdige Zoetermeerder Ronald de Jong studeerde orgel aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en aan het Instituut voor Kerkmuziek in Utrecht, waar hij met hoge cijfers zijn diploma's ontving.
Hij is actief als cantor-organist van de Oude Kerk, koordirigent, concertorganist, componist, beeldend kunstenaar en docent (privéles en lespraktijk aan het Centrum voor Kunst & Cultuur) voor verschillende disciplines: orgel, klavecimbel, piano en conservatorium-voorbereiding.
Ronald is bovendien muzikaal adviseur van onze stichting.

volgt

Dit concert is (na reservering) gratis toegankelijk, bij de uitgang staat een collectebus voor uw vrijwillige bijdrage.
De deur van de kerkzaal is open vanaf 12:15 uur.

Vooraf reserveren voor het bezoeken van een concert is verplicht.

- Houdt u alstublieft minimaal 1,5 meter afstand van anderen, binnen en buiten de kerkzaal.
   Houdt 3 stoelen vrij tussen bezoekers die geen huisgenoten zijn.
   De entree en de kerkzaal zijn aangepast en voorzien van de benodige beschermingsmaterialen.