03-10-2020     12:00 - 13:00 uur

Dierendag

Kinderliedjes over dieren:

Ik zag twee beren
Toen onze Mop een mopje was
Old Mac Donald had a farm
Carnaval des animeaux (Saint-Saëns)
Vlooienmars
Concerto "De koekoek en de nachtegaal” van G.Fr. Händel

Uitvoerende

Gijsbert Kok studeerde orgel, kerkmuziek, improvisatie en muziektheorie aan de conservatoria van Den Haag, Tilburg en Rotterdam en beiaard aan de Nederlandse Beiaardschool in Amersfoort.
Hij is stadsbeiaardier van Den Haag en Scheveningen en vaste bespeler van de carillons van Voorschoten en Zoetermeer.
Daarnaast is hij organist van de Abdijkerk in Den Haag-Loosduinen en de American Protestant Church in Den Haag.
Hij is docent muziektheoretische vakken aan het Rotterdams Conservatorium (Codarts) en heeft een concertpraktijk als beiaardier, organist en begeleider.

Omdat dit concert buiten kan worden beluisterd, bijvoorbeeld in het nabijgelegen Wilhelminapark, is reserveren vooraf niet nodig.