08-07-2020     12:45 - 13:15 uur

Fernando Cordas (gitaar)

Fernando Riscado Cordas studeerde cum laude af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en behaalde met twee onderscheidingen zijn mastersdiploma in 2003. Inmiddels is hij als docent verbonden aan dit instituut.
Fernando's debuut-cd verscheen in 2007 en werd zeer goed ontvangen door de pers. Hij is regelmatig op Radio 4 te horen en live in diverse binnen- en buitenlandse concertzalen te beluisteren.
Zijn specialiteit is het bestuderen en bewerken van 19e en 20e eeuwse composities voor sologitaar.

Johann Sebastian Bach (1685-1750):
Prelude BWV 999

Fernando Riscado Cordas (1975):
a. Etude 2
b. Etude 1
c. Narrativo

Antonio Lauro (1917-1986):
Quatre Valses Venezolanos

Francisco Tárrega (1852-1909):
Capricho Árabe

De kerkzaal is open vanaf 12:15 uur.
Collecte bij de uitgang.

- Vooraf reserveren voor het bezoeken van een concert is gewenst.

- Houdt u alstublieft minimaal 1,5 meter afstand van anderen, binnen en buiten de kerkzaal
   (dit geldt niet voor huisgenoten onderling).
    De entree en de kerkzaal zijn aangepast en voorzien van de benodige beschermingsmaatregelen.